Beautysalon Helmond

Beautysalon Helmond

Bij beautysalon Helmond 70 kan je voor veel verschillende behandelingen terecht. Veel mensen vinden het fijn om voor verzorgende behandelingen naar een beautysalon te gaan. Beautysalons zijn het populairst onder de vrouwen. Maar tegenwoordig gaan er ook steeds meer mannen naar beautysalons voor bepaalde behandelingen. Er is een groot aanbod aan behandelingen die voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar zijn. Ook zijn er behandelingen die alleen bij de mannen bekend zijn, zoals het harsen van een rug of het trimmen van een baard. Daarnaast zijn er ook veel behandelingen die vooral bij de vrouwen bekend zijn, zoals de verzorging van het gezicht of de nagels.

Verschillende soorten massages

Bij beautysalons kan je terecht voor verschillende soorten massages. Deze verzorgende behandeling is voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. De bekendste massage is die voor de rug en de schouders. Deze massage haalt alle knopen uit de schouderbladen en de boven- en onderrug. Zo worden de spieren weer soepel gemaakt en kan de klant weer vrij bewegen. Een andere bekende massage is de hals- en gezichtsmassage. Deze versoepelt alle spieren in de hals en het gezicht. Dit voorkomt rimpels en houdt de huid in het gezicht en de hals strak. Deze massage is vooral bekend bij vrouwen, omdat die vaker gesteld zijn op het voorkomen van rimpels.

Manicure en pedicure

Een andere bekende behandeling bij vrouwen is de manicure en de pedicure. Bij de pedicure worden de teennagels en de voeten volledig behandeld. Een grote irritatie bij veel mensen is het eelt dat zich op de voeten ophoopt. Bij de pedicure wordt dit volledig weggehaald totdat de voeten helemaal glad zijn. Bij de manicure worden de handen behandeld. Het eelt wordt verwijderd en de handen worden gemasseerd. Vervolgens worden de nagelriemen en nagels mooi behandeld en worden de nagels gelakt. Manicure en pedicure kan ook bij een man worden gedaan. Dan worden de handen en voeten netjes verzorgd en gemasseerd. Ook wordt de huid strakgetrokken en behandeld met verschillende crèmes. Dit zorgt voor een zacht resultaat met huid die niet meer droog is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *