De beste kroeshaar kapper in Rotterdam

De beste kroeshaar kapper in Rotterdam

Een gespecialiseerde kroeshaar kapper in Rotterdam weet precies welke behandeling jouw haar nodig heeft. Kroezend haar moet namelijk heel anders verzorgd en onderhouden worden dan gewoon stijl of licht krullend haar. Het is dan ook logisch dat het voor jou misschien moeilijker is om een kapper te vinden die weet wat hij of zij met jouw haar aan moet. Je hebt vast al genoeg kapper bezoekjes meegemaakt waarna je niet tevreden was over het resultaat. Super frustrerend, want je gaat juist naar de kapper met het idee dat hij of zij jou specialistische kennis kan geven. Echter, de meeste kappers worden niet speciaal opgeleid tot het knippen en behandelen van kroeshaar. Daarvoor kan je dan ook het beste naar een echte kroeshaar kapper gaan.

Persoonlijke en professionele inzichten

De kroeshaar kaper in Rotterdam in gespecialiseerd in het gebruik van de juiste kniptechnieken en de juiste verzorgingsproducten om jou met een tevreden gevoel de deur uit te laten lopen. Of je jouw haar slechts wilt laten knippen, of juist wilt laten weaven, stijlen, kleuren of twisten, niks is te veel gevraagd! Allereerst zal een persoonlijk consult ingepland worden, waarbij de kapster kan kijken naar jouw haar. Wat heeft het nodig en wat is mogelijk? Vervolgens zal na een persoonlijk advies een plan worden opgesteld. Aan de slag! De ervaring van het vak, de professionaliteit en de kwalitatieve producten zullen absoluut te zien zijn in het eindresultaat!

Een spontane afspraak of een uitgebreid moment

Afhankelijk van de behandeling zal een tijdsbestek worden ingeschat. Soms kan dit wel een paar uur zijn, als er veel verschillende handelingen gedaan moeten worden. Heerlijk! Want voor jou is dit echt de tijd om volledig te ontspannen en je over te geven aan een moment voor jezelf. Met een theetje en een tijdschrift hoef jij even helemaal nergens aan te denken. Kom je toch liever spontaan langs? Geen probleem! Je kan altijd gewoon naar binnen lopen om te kijken of er plek is.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *