Deze dingen kun je laten doen bij de kapsalon in Hilversum

Deze dingen kun je laten doen bij de kapsalon in Hilversum

Wil jij binnenkort weer graag naar de kapper? Wil je jouw haar laten verven, een speciale behandeling krijgen of gewoon laten knippen? Dat kun je goed laten doen door de kapsalon in Hilversum. Daar heb je allerlei verschillende behandelingen. Benieuwd wat ze voor je kunnen doen? Lees verder en kom er achter!

Wassen, knippen, drogen en föhnen

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich bij de kapsalon laten knippen. Ook kunnen ze hun haar laten wassen en vervolgens laten drogen of föhnen. Je kan er ook natuurlijk alleen voor kiezen om jouw haar te laten knippen. Of natuurlijk laten doen met de tondeuse.

Verven en spoeling, High- en lowlights

Ben je toe aan een nieuw kleurtje? Heb je last van uitgroei? Dan kun je ook bij de kapsalon in Hilversum terecht voor het verven van jouw haar. Er wordt grondig gekeken naar welke haarkleur jij wilt en wat bij jou past. Vind je het spannend om jouw haar te laten verven? Dan kun je ook kiezen voor een spoeling. Een spoeling is het verven van je haar, maar is niet permanent. Na een aantal weken gaat de kleur er weer uit. Je kan zo kijken of je het wat vindt of niet!

Ook voor highlights en lowlights breng je een bezoekje naar de kapsalon. Het aanbrengen van licht, of juist schaduw, kan jou haar een hele nieuwe look geven. Jouw haar krijgt meer diepte, waardoor jouw haar meer gaat opvallen.

Haar opsteken en hairextensions laten zetten

Bijna alle kapsalons kunnen ook jouw haar opsteken. Ook de kapsalon in Hilversum is hier goed in. Dat kan mooi zijn voor een speciale gelegenheid als een gala of een bruiloft.

Hairextensions zijn als het ware kleine stukjes haar die in jouw haar worden geplaatst. Zo lijkt jouw haar een stuk dikker. Je hebt dan een grotere bos met vaak ook meer volume. Lijkt jou dat wat? Breng dan zeker even een bezoekje bij de kapsalon in Hilversum!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *