Een bezoekje aan de kapper in Rotterdam

Een bezoekje aan de kapper in Rotterdam

‘Als je haar maar goed zit’ is een uitspraak die door heel veel mensen wordt gezegd. Het is dan ook belangrijk dat je rond kunt lopen met goed verzorgd haar. Veel mensen vinden het belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten en dat wordt al een stuk lastiger met te lang haar of haar met veel uitgroei. Zorg er dus altijd voor dat je op tijd naar de kapper Rotterdam gaat om je haar te laten knippen. Natuurlijk heb je zelf een mooie haarstijl of een bepaald model in gedachten wanneer je een bezoekje aan de kapper in Rotterdam gaat brengen. Het is dus belangrijk dat de kapper naar jouw ideeën luistert en kijkt wat het mooiste zal staan.

Snel naar de kapper in Rotterdam

Je kunt bijvoorbeeld wel een volledig zwart geverfde boblijn willen, maar wanneer de kapper in Rotterdam meteen ziet dat dat niet mooi zal staan bij de vorm van je gezicht en de tint van je huid, heeft het niet veel zin. Een goede kapper zal dit ook tegen je zeggen en meteen met een idee komen om net iets anders te doen dat beter zal staan, maar wel jouw wensen voor een groot deel overneemt. Met kleur in het haar kun je bijvoorbeeld veel doen. Denk ook eens aan highlights. Deze net wat lichtere kleuren geven een mooi speels effect en zorgen voor een echte zomerse look.

Klaar voor de zomer!

Natuurlijk is het laten aanbrengen van highlights niet het enige dat je kunt doen om jouw haar helemaal klaar te maken voor de zomer. Om te beginnen is het altijd goed om bij lang haar advies te vragen aan de kapper in Rotterdam over bescherming tegen de zon. Je wilt natuurlijk niet dat jouw mooie lokken gaan verkleuren of dat het haar breekbaar wordt. Gelukkig is er van alles te koop bij de kapper om te zorgen dat jij goed voorbereid bent op een mooie zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *