Kapper in Eindhoven

Kapper in Eindhoven

Met de lente op komst is het weer tijd voor een nieuw kapsel! Laat je even goed onder handen nemen met een bezoek aan de kapper in Eindhoven. Voor gezond haar is het belangrijk om elke 3 á 6 maanden naar de kapper te gaan om ten minste de puntjes bij te werken. Wanneer je merkt dat je haar dunner wordt en dode puntjes heeft, is het tijd om de kapper in Eindhoven te bezoeken. Met een was en knipbeurt wordt jouw haar gezonder en sterker. Hierdoor kan het ook weer beter groeien. Op deze manier zorg je dat je tot op de (haar)puntjes verzorgd wordt!

Zomerse kapsels

Wanneer je niet alleen de puntjes wil laten bijknippen, maar ook een nieuwe look wilt, is het tijd voor een nieuw kapsel! Met warmer weer op komst mag het haar wel weer wat korter. Wat dacht je dan een bob? Dit kapsel is weer terug van weggeweest. De moderne bob mag ook wat losser. Met een wavy bob heb je een zomerse uitstaling waarmee je lekker op het strand uit kan waaien, terwijl je haar altijd goed in model blijft zitten! Mocht je het nog korter aandurven, dan zit je met een pixie cut altijd goed. Dit kapsel is erg makkelijk in onderhoud en oogt lekker fris!

Experimenteer met kleuren

Ben je op zoek naar een opvallende look? Kies dan voor een andere kleur haar. Zo kan je voor een tint lichter gaan voor een subtiele verandering die meer zomers oogt. Je kan echter ook meegaan met de laatste trend en voor een grijze of zilver haarkleur kiezen. Dit staat super hip en onderscheidt je van andere kapsels! Een andere trend die erg in is, is een paarse haarkleur. Ook deze kleur staat originaliteit uit. Purple hair, don’t care! Hiermee maak je een statement dat je je niet aanpast en niet bang bent om op te vallen. Deze haarkleuren geven jou meer zelfvertrouwen! De kapper in Eindhoven laat jou met een nieuw kapsel en kleurtje weer helemaal stralen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *