Kapper Spijkenisse, we mogen weer

Kapper Spijkenisse, we mogen weer

Op zoek naar een goede kapper in Spijkenisse? Dat zullen vele andere ook wel zijn. Het is eindelijk weer zover, de kappers mogen onze lange manen weer bijknippen. Afgelopen jaar hebben de meeste mensen de volgende keuze gemaakt: lang laten groeien of alles eraf. Dat laatste was voor de dames misschien niet altijd een optie, maar het lang laten groeien gebeurde door zowel man als vrouw. De quarantaine coupes zijn straks (gelukkig) verleden tijd. Nu het mooie weer eraan komt en we meer buiten de deur te vinden zijn is het van belang dat ons haar er ook fatsoenlijk uit ziet.

Dan maar een petje op

Nu we weer terecht kunnen bij de barber hoef je je geen zorgen meer te maken over een mislukt kapsel. Ik denk dat de meesten van ons maar al te blij zijn dat we ons niet meer hoeven te beroepen op vrienden en familieleden. Waarom denk je dat afgelopen jaar zo veel mensen een petje op hadden in de supermarkt? Dat komt natuurlijk door de thuis knipbeurt van een welwillende zus, vriendin of schoonmoeder. Vaak leuk geprobeerd met de keukenschaar, maar het resultaat is waarschijnlijk niet helemaal waar je op gehoopt had. Er wat van zeggen is vaak ook lastig als er weinig verbetering in zit. Dan maar een petje op.

Weg met de lockdown baardjes

De mannen kunnen weer naar de barbershop en dat is nodig ook. De lockdown zagen veel mannen als de perfecte kans om hun baard te laten staan. Een tijdje niet scheren scheelt ook weer in de kosten van scheermesjes. Voor wie zou je ook? De enigen die jou zullen zien zijn de mensen in jouw directe omgeving. Nu is het genoeg geweest en kunnen deze lockdown baardjes wel een trimbeurt gebruiken. Nou hoeft het niet helemaal eraf geschoren te worden. Bij veel mannen staat het baardje eigenlijk wel, maar het zou wel wat strakker kunnen. Ziet er niet alleen mooier uit, maar is ook een stuk hygiënischer, zeker met zo’n mondkapje erop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *