Kappers in Alblasserdam voor stichting haarwensen

Kappers in Alblasserdam voor stichting haarwensen

Wil je je haar doneren aan stichting haar wensen, en ben je op zoek naar een kapsalon bij wie dit kan? Dit kan bij alle kappers in Alblasserdam. Stichting haarwensen is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het maken van haarwerken voor kinderen. Dit voor kinderen die vanwege een medische behandeling of een lichamelijke ziekte hun eigen haar verliezen of al hebben verloren. Alle kappers in Alblasserdam knippen je haar gratis af op het moment dat je je haar wilt doneren aan deze stichting. Heb je nu lang haar, maar wil je liever een kort pittig kapsel? Overweeg dan zeker eens om je haar te doneren.

Haar doneren

Haar doneren bij diverse kappers in Alblasserdam kan door zowel volwassenen als kinderen gedaan worden. Het is natuurlijk een mooi gebaar om je haar te doneren. Dit omdat je hier heel veel mensen blij mee kunt maken. Wanneer je haar minimaal 30 cm lang is, en niet geverfd is, kun je je haar doneren. Wanneer je dit bij één van de kappers in Alblasserdam doet, zal je haar gratis in het door jou gewenste model geknipt worden. Daarnaast zullen deze kappers er zorg voor dragen dat het haar wat je gedoneerd hebt op de juiste plaats van bestemming komt. Dit zodat er misschien van jouw paardenstaart wel een mooi haarwerk gemaakt worden.

Haarwerk

Bij de kappers in Alblasserdam kun je overigens niet alleen terecht op het moment dat je je haar wilt doneren. Hier kun je ook terecht op het moment dat je een eigentijds dames- of herenkapsel wilt hebben. Alle kappers zorgen ervoor dat je met een brede glimlach op je gezicht de kapsalon weer verlaat. Het voordeel is dat je bij deze kappers gemakkelijk online een afspraak kunt maken. Dit zodat je op ieder moment van de dag een afspraak in kunt plannen. Dit natuurlijk op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt ook altijd even binnenlopen om te kijken of je last minute terecht kunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *