Laat extensions zetten voor prachtige haren

Laat extensions zetten voor prachtige haren

Mooie glanzende lokken bestaan in allemaal verschillende kleuren en maten. De lengte van je haar kun je helemaal zelf bepalen. Soms kan het zijn dat je de natuur een handje wilt helpen door extensions te laten zetten voor een lange coupe. In deze blog lees je over de voor- en nadelen van lang en kort haar.

Lange extensions laten zetten of korte

Een korte coupe is natuurlijk net zo mooi als lang haar. Welk kapsel mooi bij je staat ligt maar net aan je gezichtsvorm en die is bij iedereen anders. Extensions zetten past bij een heleboel lengtes. Er zitten wel nadelen aan het hebben van lang haar die iemand met een kort kapsel niet zo snel zal beleven. Lang haar is mooi en sierlijk, maar dit wordt ineens een nadeel als jij bij windkracht acht op de fiets zit. Door de wind die van de zijkant komt zie jij ineens niks meer.

Mooie natuurlijke lokken

Met lang haar kan het ook voorkomen dat de uiteindes van je lange lokken zomaar in je bord met eten hangen. Haarelastiekje iemand? Met lang haar ben je snel klaar in de ochtend. Je haalt er een borstel door en met een beetje haarlak kun jij de dag weer door. Als je extensions laat zetten krijg je mooie lokken die voldoen aan jouw lengte.

Mooie extensions voor ieder kapsel 

Korte kapsels hebben meestal wat meer aandacht nodig voordat je de deur uitstapt. Denk bijvoorbeeld aan föhnen, wax en haarlak. Vervolgens regen je nat en zie je in de spiegel dat er van je perfect gestylede kapsel niks meer over is. Dus wil je liever wat meer lokken, laat dan extensions zetten. Het voordeel is dat je met een kort kapsel je haren in een mum van tijd gewassen hebt en het is ook binnen een paar tellen droog. Als je extensions laat zetten kun je de lengte kiezen die jij het mooist vindt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *