Peeling Nijmegen, een zichtbaar schonere huid

Peeling Nijmegen, een zichtbaar schonere huid

Op zoek naar een Peeling Nijmegen? Daar zal je zeker niet alleen in zijn. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in huidverzorging. De wereld van huidverzorging is booming, met name door de dramatische resultaten die via social media verspreid worden. Er is veel verbetering mogelijk voor vrijwel elk type huidprobleem. Van pigmentatie tot een onregelmatige structuur, vrijwel overal is wel wat op te vinden. Eén van de behandelingen die een snel resultaat geeft is een huid peeling. Niet alleen is deze non-invasieve behandeling niet pijnlijk, ook kan het in zeer korte tijd gedaan worden en is het resultaat snel te zien.

Hoe werken peelings?

Bij een huid peeling wordt door middel van een chemische oplossing de bovenste laag van de huid verwijderd. Dit klinkt misschien wat eng, maar er is niks om je zorgen over te maken. Deze ‘chemische oplossing’ is vaak een mengsel van (laag) geconcentreerde zuren die heel mild werken voor de huid. Deze zuren verwijderen de bovenste dode huidcellen en versnellen hiermee de regeneratie van de huid. Oppervlakkige onzuiverheden worden verwijderd, waardoor een betere huidstructuur wordt bereikt. Daarnaast kunnen deze peelings door het versnellen van de cel vernieuwing pigmentvlekjes sneller doen verdwijnen en zo een egalere teint veroorzaken.

Wat voor soort peelings zijn er?

Er is niet één soort peeling. Verschillende peelings met verschillende actieve stoffen hebben een ander effect op de huid. Er zijn verschillende soorten zuren die met name qua sterkte van elkaar verschillen. Zo heb je glycolzuur, welke wat minder geschikt is voor de gevoelige huid. Een milder zuur is bijvoorbeeld melkzuur. Natuurlijk is het wel afhankelijk van de concentratie van de zuren in de peeling oplossing. Een lagere concentratie van een sterker zuur kan daardoor dus ook zeker geschikt zijn voor een wat gevoeligere huid. Bij elke huid past een peeling behandeling, dus vraag je schoonheidsspecialiste om advies welke peeling jou het beste resultaat zal geven. Of je nou last hebt van onzuiverheden of simpelweg je huid weleens zou willen verwennen dan is een peeling zeker een aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *