Welke beugelloze BH past bij jou? 

Welke beugelloze BH past bij jou? 

Elke vrouw heeft baat bij een comfortabele BH. Wanneer de BH niet goed past, voel je dit direct aan het comfort. En dat kan effect hebben op je humeur, maar ook op je houding. Het is daarom van belang dat je een BH koopt die goed past én voldoende steun biedt. Meestal denk je dan gelijk aan een beugel BH. Maar ook beugelloze BH’s bieden voldoende steun. Bovendien zit een beugelloze BH veel comfortabeler! Beugelloze BH’s zijn er in allerlei vormen en stijlen, van sportief tot de ‘bralette’. 

De beugelloze sport BH  

Een sport BH zit vaak wat strakker dan een gewone BH, zodat te veel beweging tegengehouden wordt. Je hebt tegenwoordig echter ook veel meer sport BH’s die niet per se bedoeld zijn om te sporten, maar gewoon lekker zitten. Die bieden wel heel veel steun en je kunt er tegelijkertijd ook nog normaal in ademen. Een goede uitkomst voor als je van BH’s met veel support houdt.  

De ‘bralette’  

Een bralette is een niet-voorgevormde BH. Ook deze BH heeft geen beugel. Een aantal jaar geleden maakte de bralette een opmars als ‘fashion item’ in de winkels. Je kunt de stof namelijk een stukje laten zien, bijvoorbeeld boven een t-shirt met lage hals. Dit geeft een mooi effect als de bralette bijvoorbeeld van kant is gemaakt. De bralette is het meest geschikt voor de kleinere cupmaat en biedt minder steun.  

Grotere cupmaat 

Ook voor grotere cupmaten kan een beugelloze BH een uitkomst zijn. Een triangel bralette is dan minder geschikt, omdat deze BH’s weinig steun bieden. Je kunt wel kiezen voor een voorgevormde kanten BH met meer steun in de omvang, maar toch zonder beugel. Het is misschien even wennen zonder beugel, maar zit veel comfortabeler.  

De perfecte basic  

Nog een voordeel van beugelloze BH’s: je ziet ze vaak niet zitten onder je kleding. Er zijn veel naadloze varianten, die perfect zijn als je je lingerie graag onzichtbaar maakt. Bijvoorbeeld onder een strak jurkje. Deze beugelloze BH’s zijn daarom perfect voor de zomer.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *